rhy.fi
Sivua ei löydy tai siihen ei ole oikeuksia!
Etusivu
RAKENNUSPROJEKTI Suojattu
Yhteystiedot
Toiminta Suojattu
Kalenteri Suojattu
Kuvagalleria Suojattu
Foorumi Suojattu
Karttapaikka Suojattu
Rally Finland 2021 Suojattu
Kokousaineistot Suojattu
Säännöt Suojattu
Passu Suojattu
Palaute
Koiratoiminta Suojattu
Reviiri Suojattu
Rekisteriseloste Suojattu
Metsästys Suojattu

 

Etusivu
Tervetuloa Päijälän Seudun Metsästysseuran sivuille

Kaikissa tapaamisissa on noudatettava yleisiä koronaohjeistuksia.
Sairaana / flunssaisena ei saa osallistua yhteisjahteihin tai seuran tapahtumiin.

VUODEN 2021 VUOSIKOKOUS 13.3.2021 kello 13.00.

JÄSENILLÄ ON ENNAKKOILMOITTAUTUMISVELVOITE SIHTEERILLE KOKOUKSEEN OSALLISTUMISESTA KORONAPANDEMIAN KOKOONTUMISRAJOITUKSISTA JOHTUEN. KOSKEE MYÖS ETÄYHTEYDELLÄ KOKOUKSEEN OSALLISTUVIA.

-Vuosikokouksen nimettynä fyysisenä kokouspaikkana toimii Passu. Läsnä kokoukseen määräaikaan mennessä ilmoittautuneet seuran jäsenet on jaettu koronapandemian kokoontumisrajoitukset huomioiden seuraaviin kokouspaikkatiloihin: Passun päärakennus, Passun saunatupa sekä Päijälän pirtti. Edellä mainittujen hajautetuiden tilojen välillä luodaan etäyhteydet, joiden avulla kokoukseen osallistutaan. Fyysiset kokouspaikat on tarkoitettu ensisijaisesti niille jäsenille, joilla ei ole mahdollisuutta tai valmiutta osallistua kokoukseen kotoaan tai muusta tilasta etäkokouksena Microsoft Teams sovelluksen avulla. Muut, joilla mahdollisuus on, osallistuvat kokoukseen em. etäkokouksena. 

-Kokouskutsu on julkaistu 17.2.2021 Kuhmoisten Sanomissa. Jäsenille on lähetetty 16.2.2021 sähköpostitse (tiedossa oleva sähköpostiosoite) ja kirjeitse (ei sähköpostia) jäsentiedote, jossa on yksityiskohdat kokousjärjestelyistä sekä vuosikokouksen esityslista. Jäseniä pyydetään tarkistamaan myös sähköpostin roskapostikansio (etenkin gmail-päätteiset osoitteet ohjautuvat toisinaan roskapostiin).

-Vuosikokouksessa käsiteltävä aineisto on liitetty internetsivuille sivun kokousaineistot alasivulle vuosikokous 2021 jäsenien tutustuttavaksi.
Tilinpäätöksen 2020 allekirjoitussivu ja toiminnan tarkastajien lausunto vuodelta 2020 lisätty 27.2.2021.

RAKENNUSPROJEKTI:
Jatketaan johtokunnan 29.3.2020 tekemien linjausten mukaisesti. Valokuvia hankkeen etenemisestä kuvagalleria osiossa valikossa talousrakennus. 

METSÄSTYSAJAT: Metsästysajat löydät tästä linkistä.

SIVUJEN TIETOJA PÄIVITETTY: 3.3.2021 (päivitetty vuosikokouksen hajautetut kokouspaikkatilat)


 

Laskuri: 15643

Tämä sivusto on osa rhy.fi -palvelua